pátek 21. září 2007

Vylet po Jizni Korei - vyrazime

Patek 9:00 odjezd....
Patek 9:30 serval jsem Meta, ze ma pul hodiny zpozdeni....ulevilo se mi :P
Kazdopadne jsme konecne vyrazili... Meli jsme strach, protoze jsou ted v Korei prazdniny z duvodu svatku zvany Chusak. Nastesti jsme nechytli zadnou zacpu a vysdali jsme se na cestu. Dnesnim cilem bylo mesto na severovychode se jmenem Sokcho. Tam jsme za par hodin dorazili docela v pohode. Dnesni den se nesl pouze ve znameni cestovani. Ujeli jsme asi 250 km. Prosli jsme si mesto, dali si veceri a sli spat. Zajimave ale bylo, jak jsme sehnali ubytovani:) Prijeli jsme na jedno parkoviste s tim, ze se podivame na plaz a nez jsme stacili vypnout motor, tak u nas byla jakasi pani a hned nas lakala na jeji pokoj... Po ctvrthodine jsme ji presvedcili, ze nam musi dat slevu jinak se neubytujeme:) a bylo to...celkem jednoduche;)
Vecer jsme jeste chteli jit na plaz, ale bohuzel prselo, takze nic.... jen film a jit spat...

Tak tohle je naše vozidlo - Samsung SM5. Vždy jsem si myslel, že Samsung dělá jen mobili a podobné ptákoviny a oni si vymysleli i auta;) A musím říct, že velice dobré. Luxus první třídy. Vše v kůžu, vše v eletrice, objem 2litry, automat a hafo jakýchsi automatických funkcí, o kterých jsem ani netušil, že existují;)


Takhle jsme se ubytovali. Krásný hotel, kde jsme ukecali cenu, tak jak píšu ve článku. Myslím, že to vůbec nebylo špatné;)


Tohle je fotka z města Sokchu - místní tržiště - pravděpodobně všude po městě

Fotky ZDE.

2 komentáře:

Kolosální žrout řekl(a)...

Auto znacky Samsung - o tom jsem take netusil :)

jakudo řekl(a)...

No to já taky ne:) A když mi řekli, že budu řídit Samsung SM5, tak mi to přišlo jako nějaký typ mobilního telefonu;)
Ale musím říct, že to bylo výborné svezení:)