úterý 11. září 2007

Míšiny narozeniny

"Proč neoslavit narozeniny třeba v Korei" si asi řekla Míša než se rozhodla odjet do Jižné Korei:D
A povedlo se!!! A byla to skvělá akce! Oslavu jsme s prázdnýma žaludkama zahájili v malé restauraci, kde jsme si dali jídlo, které by se dalo popsat jako "udělej si sám". Z jídelního lístku jsme podle obrázků vybrali naprosto krásně vypadající pochutiny... Chvilku jsme počkali a už se to nese:) Ale co to vidíme?!?!?! To je syrové maso, jen tak aby se neřeklo nakrájená zelenina a vlastně nic hotového! Ale v tom číšník rozdělává na vařiči, který je zabudován ve stole oheň a Mike se chopí náčiní. Obratně (jako správný Američan znalý BBQ) hází maso na podnos nad ohněm a už se rožní...přihazuje nějakou tu zeleninku a už jen čekáme... Po chvilce rožnění, kdy se vůně začala rozléhat snad všude možně jsme začali balit naši večeři. Ano čtete správně, balit. Balení spočívalo v tom, že se vzal velký kus listu salátu, do něho se dal kousíček toho udělaného masa, trošku rýže, nějaká zeleninka a ostrá omáčka:) To se zamotalo do toho listu a celé se to nacpalo do pusy. Slast:)
Mimochodem jsme v té samé restauraci potkali i nějaký korejský pár, který tam slavil výročí 100 dnů, tak jsme dostali kus dortu (protože viděli, že taky slavíme), tak jsme si s nimi na oplátku pak připili:)
Po večeři jsme se odebrali do námi již známého baru JanBeer, kde to máme vážně rádi:) Taková malá příjemná hospůdka, kde je kulečník, levné pivo a jukeboox. Tam jsme zůstali asi do 3 do rána:D Jukebox jel naplno, kulečník se nezastavil a pivo se Soju teklo proudem;) Někdy po půlnoci si s ními připila i paní majitelka:D
Zkrátka výborná akce na narozenny;)
Na fotce z leva: Mike (USA), Joel (USA), Já (ČR), Míša (ČR), Met (Holandsko), Yong Su (Korea)

Fotky ZDE.

Žádné komentáře: