pondělí 24. září 2007

Výlet po Jižní Korei - rodinný výlet

Ráno když jsme vstali jsme byli naprosto překvapeni velikostí naší snídaně... 2 stoly, na kterých byla hromada mističek a všeho možného:) Každopádně přejíst se hned ráno mi nepřijde jako dobrý nápad;)
Něco málo po poledni jsme všichni, tedy já, Míša, Met, Jeroen,Stewen, Sang Hia a jeho rodiče, na výlet po krásách východní Korei. Navštívili jsme pláž, kde kdysi dávno stávala údajně socha nějakého korejského krále, navštívili jsme budhistický klášter, který se mi velice líbil, protože tam nebylo moc turistů (jen budhisti a my), navštívili jsme hrobky králů a viděli jsme starodávnou hvězdárnu. Prostě krásný rodinný výlet:P
Po návratu domů jsme zase dostali obrovské množství jídla. Přijde mi, že korejci při každé příležitosti k jídlu obloží stůl co nejvíce možnými mističkami s rybami, zeleninou různými pálivými omáčkama, rýží, kimči a občas nudlemi. Je to docela hezké, ale přijde mi to dost zbytečné. Hodně jídla se tady podle mě vyhazuje a to mi moc sympatické není... Ale co se dá dělat. Jiný kraj, jiný mrav. Při večeři se taky vypilo dost Soju (já jsem nepil....;)). Všichni korejci Soju hodně milují a pijí ho docela často:)
Večer se pak nesl v tématu "napiš si svůj blog a zavolej domů", protože jsme celý večer strávili u několika notebooků a jen psali, stahovali fotky a volali do různých koutů Země, aby jsme slyšeli naše rodiče:)


Snídaně se sice nemá podcenit, ale přeceňovat by se taky neměla.


Ommmmmmmmmmm.........................Budha


Asi nikdy nebudu vypadat jako on...škoda


Tak a tady je to trošku morbidní - stojím před hrobkou nějakého korejskéo krále. Možná bych se měl tvářit trošku víc vážněji;)


Já a Sang Hwa před starodávnou hvězdárnou.


Fotky ZDE.

1 komentář:

Kolosální žrout řekl(a)...

Tak takovou snidani bych si nechal libit :) V restauraci Korea House jsme tez dostali k jidlu spoustu misek a snedl jsem to vsechno. Ale snidane to nebyla :)