neděle 16. července 2006

17.den (neděle 16.7.2006)

Už o něco mírnější budíček - asi v 10, ale i tak to na mě bylo docela brzy... Chvilku jsme si šli zaplavat do bazénu, pak se odhlásit, zajít na snídani a hurá do zábavního parku Universal Studios (ten má taky tuším 4 parky), do parku Island of Adventure - zábavní park se všemi možnými velice adrenalinovými atrakcemi:)

Tady snad napíšu jen jaké atrakce tam asi byli, protože popsat se to snad ani nedá (nejlepší bude se kouknout na fotky).

Den jsme začali 2 vodními atrakcemi, takže jsme byli okamžitě naprosto mokří. Naštěstí bylo docela velké vedro a rychle jsme uschnuli:) Perfektní byli Roller Costery (horské dráhy). Ty obří dráhy, které jsou známé třeba ze seriálu krok za krokem. Absolutně perfektní zážitek na něčem takovým jet. Člověk chvilku vidí zemi a než si uvědomí, co vídí, tak zase vidí nebe a to je pořád dokola. Samozřejmě jsme je zkusili všechny a některé několikrát.

Pro mě byla nejhorší atrakce, kdy jsme byli uvázáni do křesla a z ničeho nic jsme byli katapultováni asi do 100metrové výšky. Jelikož jsme byli pevně přivázáni a sedadla jela na obrovské konstrukci, která k nám byla zády, tak to vypadalo, jako by nás to prostě vystřelilo do vzduchu. A tenhle pocit ještě umocnil fakt, že nás to jen tak nechalo i o těch 100m spadnout dolů volným pádem...a to několikrát za sebou:)

Jelikož park zavíral taky v 10 večer, tak jsme poslední asi hodinu běhali od atrakce k atrakci, protože už bylo všude volno. Přes den se na některé atrakce čekalo i 75 minut (což byla nuda, ale pak každá atrakce stála za to:)). Jakmile jsme vypadli z parkoviště, našli jsme si jakousi "somoobsluhu" kde jsme si podle rady kluků z Asie koupili nudle. Naše večeře probíhala na parkovišti...zajímavé:)

cesta zpátky byla o něco delší. Jeli jsme v noci... do Miami jsme přijeli asi v 5 ráno a já jsme dojel domů a dostal se do postele v 6 ráno (ještě, že se mnou zůstal Marek celou noc v autě vzhůru a povídal si se mnou. Jinak bych pravděpodobně musel pořád zastavovat a protahovat se nebo se dopovat nějakým kafem(i když ho nepiju)).

Žádné komentáře: