úterý 21. srpna 2007

Konečně jako pořádný "zahraňák"

Do teď jsme tady s Míšou byli spíš jako na prázdninách. Nic jsme nějak neřešili, bavili jsme se jen spolu, protože nikdo jiný tu nebyl, ale dnes se to všechno změnilo!
Dnes přijelo hodně studentů z celého světa. A večer, když jsme s Míšou jedli nějaké nudle před kolejí, tak se nás tam scházelo čám dál víc, až nás bylo asi 30 a někdy okolo 10 večer jsme se rozhodli, že zajdeme do hospody:)
Ani jsem nečekal, jaký to bude mít úspěch. Všichni jsme se tedy vydali do hospůdky, která je kousek od campusu naší univerzity. Vybrali jsme náhodnou hospůdku, která byla tak pro těch 30 lidí a celou jsme ji obsadili:) Byl to naproso skvělý zážitek. Jsou tady studenti odevšud, Mexiko, Argentina, Rusko, Francie, Polsko, Irak, Německo, Švýcarsko, Čína,... , a samozřejmně Česká Republika:)
Pilo se pivo, víno, limo i místní rýžová pálenka, hrál se kulečník, šipky a kecalo se, ale hlavně...hlavně se připilo ve všech jazycích, které kdo ovládal:)
Zkrátka výborný zážitek. A jestli si všimnete, tak tenhle článek píšu o půl 4 ráno, takže je vidět, že i když většina ze studentů dnes obcestovala celou Zemi a je unavena, tak tuhle akci si nemohli nechat ujít:)

EDIT: akorá jsem u všech (krom Francouzů) odepsanej, protože jsem Čech a nepiju pivo, pouze víno:D Fakt jsem nečekal, jak všichni budou znát české pivo, hlavně Staropramen a Pilsner Urquell (což nikdo neumí vyslovit)

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Nejsi jediný čech který nepije pivo:-D
Dyt víš co piju já...;)

p.s. chtel bych slyšet cizince jak řikaji Pilsner Urquell...když to vyjde zkus to nahrát:-D

jakudo řekl(a)...

to je fakt, taky nepiješ:)
Určitě je někdy nějak nahrát zvládnu, budu se snažit;)