sobota 5. ledna 2008

Silvestr na Ko Phi Phi

Silvestr a par okolnich dnu jsme se rozhodli stravit na nejmensim obydlenem ostrove Ko Phi Phi. Je to neco jako raj... Uz pri prijezdu jsme se tam citili velice dobre. Je to velice maly ostruvek, kde cele centrum deni je dlouhe cca 700 m a z jedne strany centra na druhou to je tak 150 m. Clovek by si rekl, co tam?, vzdyt to musi byt nuda? Neni a nebyla! Ten maly ostruvek plny mladych lidi a tem prizpusoben, takze i pln baru, restauraci kavaren, knihoven a podobne.

Potkali jsme tam take naseho byvaleho spoluzaka z Korei Kalleho (z Finska), takze to bylo o to lepsi, ze nas bylo vic:) Na ostrove jsme stravli 8 dni a behem toho jsme stihli se opalovat, nakupovat, snorchlovat, prolezt hafo moc baru, shlednout nekoli zapasu Thai Boxu, ochutnat dalsi thaiska jidla ci jen tak posedet v kavarnicce a koukat na filmy, ktere tam kazdy den pousti (same nelegalni novinky...).
Silvestr vyl pro me uzasny. Vzdy jsem si pral ho stravit na plazi v teple, jako miji pratele v Australii, ktere timto zdravim:) a konecne se mi to podarilo:) Je to jine a je to uzasne:) Na plazi byl snad cely ostrov, pilo se, povidalo se a jelikoz nikdo presne netusil, kdy ta pulnoc je, tak se kpripijelo asi v rozmezi 10 minut. Pokazde se toi odpocitalo a pripilo se... a porad dokola a znovu a znovu:) dokonce druhy den rano, kdy jsme vylezli z ubytovani jsme videli v bazenu pravdepodobne Americany z Kalifornie, jak v prave poledne odpocitali a oslavili Novy rok v casovem pasmu v zapadni Americe:) Docela dobre:)
Jestli se me nekdy nekdo zepta, co bych nejvic doporucil z Thaiska, tak prave tento ostrov, Ko Phi Phi...


Vsechny fotky ZDE.

5 komentářů:

Vojta řekl(a)...

Ježíši, já to nemůžu číst. A už vůbec se dívat na ty fotky! Tady je hnusná zima a já každý den ráno vstávám do debilní práce. Ach jo:)

jakudo řekl(a)...

Tak to je mi docela jasne. Zimu k smrti nesnasim, takze Tvou situaci chapu... A prace? s tim se bohuzel neda nic delat. Bohuzel me to taky jednou ceka (a budu muset pracovat hodne, abych to rodicum mohl vsechno vratit tak jak chci;))

Kolosální žrout řekl(a)...

Chvili jsem tu nebyl a nejednou koukam... me oblibene Thajsko! Zavidim, tam se mi chce pomalu vic nez do Koreje, na kterou bych musel setrit az nesnesitelne dlouho. Thajsko v thajskych filmech se mi strasne libi. A ty mile a hezke holky - to je parada. Tak si to tam poradne uzij, dnes jsem se brodil s teniskami snehovymi zavejemi a pekne nadaval. :)

Edina řekl(a)...

ahojky, je to týden co jsem se vrátila z Phi Phi, když se dívám na ty fotky tak přesně vím kde jsi bydlel. jsem toho názoru, že Phi Phi je jeden z nekrásnějších ostrovů světa. Já bydlela na Phi Phi Hill a na pláž jsme chodili na Loh moo dee.Já se tam chci určitě vrátit, protože jsem nestačila projít co jsem chtěla. Víš, že tam byla hora kterou "odřízli" a udelali z ní nádrž na vodu? Prostě nad Hillem je vytvořené umělé jezero. byla jsem tam 16dní a nestačila jsem vše projít a to mě láká zpět. a co ty? chystáš se zpět nebo někam jinam? Přemýšlím o Peru.

jakudo řekl(a)...

Ahoj edino:)
Docela Ti závidím, že jsi tam byla teď:) tady v Korei je teď škaredě, pořád prší a je celkem zima...
To s tou nádrží jsem nevěděl, to je fakt dost zajímavý. Jestli se tam chci někdy vrátit? Naprosto určitě:) Kho Phi Phi se mi líbilo z Thaiska nejvíc, takže tam, ale taky ještě procestovat zbytek, co jsme za ten měsíc nestihli. Ale těžko říct kdy. V létě se chystám do USA pracovně a kdyby to vyšlo, tak bych chtěl navštívit Mexico. Peru je asi hodně krásné. Kamarádka tam jezdí za přítelem a hodně si to chválí, i když tam je prý občas nebezpečno.
A ve směs mám v plánu cestovat co nejvíc to půjde. Teď chceme udělat výlet do Severní Korei, chtěl bych ještě před odjezdem domů navštívit Japonsko (když by šlo, tak i Čínu) no a pak to záleží vlastně jen an penězích. Chci si zpět v ČR najít práci a většinu výdělku vkládat do cestování:)