sobota 9. června 2007

Dětský den Danone - Opávia, Konopiště 11.6.2007

5:25 - cca 30 lidí už nacpáno v autobuse, čekajíc na vedoucího...odjezd plánován na 5:30
5:29 - vedoucí stále nikde...
5:32 - Lukáš (vedoucí) se řítí neskutečným tempem k autobusu se slovy "Zachraňoval jsem starou paní...". Zároveň s těmito slovy dává Emilovi (panu řidiči) tyčinku do kapsy, jakožto omluvu za zpoždění, které způsobil:)
Odjeli jsme tedy celkem "v čas". Jelikož bylo časně ráno, většina z nás spala až na Konopiště.
Po příjezdu nás celkem nemohlo nic překvapit, jelikož je to už několikáty rok, co sem jezdíme. Pár komárů, nabručená majitelka sousední hospody, která dělá problémy, stany u kterých chybí sem tam nějaká trubka, ...žádná novinka. Přecijen jedna inovace byla. Po vystoupení z autobusu nám Lukáš rozdal papírky, na kterých měl každý detailně rezepsané úkoly, které má kdy plnit, u jaké disciplíny bude, atd. Samozřejmě jsme jeli mnohem rychleji než byl plán naplánovaný;)
Vše se celkem rychle stihlo postavit, přijeli i s velkýma nafukovacíma disciplínama, zvířatama, přijelo i pojízdné pódium a vše bylo najednou připravené na otevření celého dne.
přímo v poledne jsme začali pouštět první návštěvníky (zaměstnance Danone, Opávie a jejich přátelé). Jelikož jsem stál celý den u vchodu, byl jsem velice překvapen, že přijel i sám pan ředitel, který je z Francie.
Celý den měl celkem stejný jako každý rok (možná až na počasí, které bylo už po druhé fakt velice pěkné). Tento rok byli hlavními atrakcemi obrovské nafukovací věci jako třeba šplhání na stěnu, skákání na gumovém laně, přetahovaná, běh na gumě či živý pavouk. Všechny atrakce jsou vyfoceny a jejich fotky najdete v odkazech ve spodní části tohoto příspěvku:) My jsme tentokrát brali pouze asi 5 atrakcí, které jsou taktéž všechny pečlivě nafoceny;)
Hlavní hvězdou dne byla kapela Děda Mládek ilegal bend. Ti tu byli také už po několikáte. Co jsem se ale díval, tak nikdo z nás se na ně snad ani nešel kouknout.
Celý den jsme se pekli na sluníčku, pojídali sušenky a jogurty, až v 5 večer jsme mohli v klidu vše začít zase skládat zpět do autobusu, aby jsme mohli odjet domů.
Jelikož dětské dny pořádáme už několik let a těch samotných dnů byli už desítky, tak balení a skládání jsme zvládli naprosto bleskově! Ta léta zkušeností jsou tu už vidět;)
Cesta zpět byla jako vždy docela únavná. Zase téměř všichni spali...
V Třebíči už nebylo moc co dělat. Vyložit autobus (co nejpotišeji) a pak asi ta nejlepší část dne...rozebrat si zbylé jogurty, sušenky, pitíčka a podobně...slast:)Každopádně můžu říct, že tento dětský den byl vážně výborný a mě osobně se děsně líbil...

Foto 1
Foto 2

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

super, to byla zase akce

jakudo řekl(a)...

No tak to každopádně...