sobota 23. června 2007

Kabát - Corrida

SMS 12:31 od Marcela: "Aloha co delas? Nechces jet na Kabaty do Jihlavy?". No co na to říct:) Vzhledem k tomu, že mi věnoval volňásek, tak proč bych nejel. Koncert se konal na Jihlavském fotbalovém stadionu. Monstrózní pódium (je vidět, že Kabáti jsou fakt jedna z nejlepších českých kapel (i když to není přesně má krevní skupina) a mají na to vytvořit výbornou šou) okupovaly 2 předkapely - Mewa a Tlustá Berta a samozřejmě kapela Kabát.
Začátek měl být sice už v 7, ale jak to bývá, tak se začalo později. Kapela Mewa mě vážně ani trošku neoslnila...bylo to dost hrozné, ale co se dá dělat. Přetrpěli jsme ji. 2. předkapela, Tlustá Berta, už byla o veliký kus lepší, fakt docela dobrá muzika, řekl bych i velice podobná Kabátům. No a někdy po 9 hodině začali Kabáti:)
Naprosto výborná asi 2hodinová šou plní světelných a ohňových efektů. Musím uznat, že to jsou Kabáti na velice vysoké úrovni! Koncert nikde ani neškobrtl a celé 2 hodiny jel na plné obrátky. Pepa Vojtek každou skladbu nějak docela vtipně uvedl a většinu skladeb s ním odzpívalo publikum. Zazněly písně jak z nového alba Corrida, tak staré pecky jako Láďa či V pekle sudy válej.
Musím uznat, že to byl naprosto výborný zážitek na sobotní večer:)
Foto použito ze stránek www.kabati.cz

Žádné komentáře: