sobota 5. dubna 2008

Bowling

Včera jsem zjistil, jak moc jsou Asiati vášnivými hráči čehokoliv...
Zašli jsme totiž s naší partou na nedaleký bowling, kde jsme odehráli asi 3 hry na čtyřech kurtech a co se během her dělo, jsem se nestačil divit. Když si představím, jak hrajeme bowling u nás doma, tak je jasné, že při každém sebemenším úspěchu máme radost, ale to co probíhalo tady hraničí s oslavami vítězství na Olympijských hrách:D Oslavovala se snad každá poražená kuželka, ale ne stylem, že si řeknete "Tsara esa!" (korejsky), "Tada hao!" (Čínsky) nebo prostě hezky po česku "Jsem sakra dobrej!", ale tak nějak kolektivně se začali poplácávat, gratulovat si atd...
Každopádně akce výborná a za dobrou cenu (mnohem levnější než u nás. 1 hra na jedné dráze cca 30Kč).
Po bowlingu, jelikož jsme v menze samozřejmě nestihli večeři, jsme zašli nejprve do pizzerie (kterou jsme ve 13 lidech obsadili naprosto celou) a pak jsme jako vždy vlezly do hospůdky hned naproti univerzitě:)
Bohužel jsme museli o půl 12 vypadnout, neboť by nám (pro mě nesmyslně) zavřeli o půlnoci kolej. Sice už je docela "hezky", ale na spaní před kolejema to vážně ještě není;)

Všechny fotky najdete ZDE.

2 komentáře:

Vojta řekl(a)...

A kolik tak Korejci nahází? Já se na bowling dostanu jen výjimečně, takže jsem spokojenej, když překonám stovku. Ale rekord mám 174:)

jakudo řekl(a)...

tak z těch 12, co nás hrálo se přes 100 dostaly asi 4 lidi (včetně mě). Sice jsem byl jen těsně přes 100 (v Čehách mám rekord okolo 150), ale taky to nebylo špatné. Nejvíc naházel můj spolubydla, tuším že nějak 134... holky tak nějak okolo 80.