úterý 5. února 2008

Kdo vlastně jsem - STŘELEC

Nedávno mi maminka poslala E-Mail, kde v předmětu stálo "...něco na tom bude". A měla pravdu, něco na tom skutečně je.
Poslala mi mail s krátkou charakteristikou jednoho z ohňových znamení - střelce, což jak asi každému došlo jsem já:)
Doufám, že Vám, co mě znáte, to mou osobu alespoň trošku připomene a pobaví Vás to:

Střelec - m i s i o n á ř

23.11. - 21.12

Legenda o Střelci: Zatímco většina kentaurů byla divoká, Cheirón se vyznačoval moudrostí a miloval svobodu, lidi i zvířata. Když ho Herkules zranil šípem napuštěným jedem, Cheirón trpěl a prosil, aby mohl zemřít. Tak se také stalo. Jupiter ho poté nechal slavnostně vyzvednout na oblohu, a tak vzniklo znamení Střelce, které je moudré, učenlivé a milující.

Životní heslo: Já věřím.

Jak je poznáte: Střelci jsou lidé v pohybu a plní energie. Jejich heslem je být vždy připraven vyrazit kamkoli, kde se něco děje. V jejich vizáži bývá vždy cosi vzrušujícího – připomínají malá hříbata. Bývají vysocí a vitální, a nápadně dlouhými končetinami. Nejpřitažlivější je na nich jejich způsob chůze, je houpavá, měkká a velmi sexy.

Charakter: Stejně jako ostatní ohňová znamení mají střelci extrovertní, optimistickou povahu a smysl pro humor. Jsou to nadšenci života, lidé expanzivního ducha, kteří hledí vpřed a nehodlají být omezováni, svobodu preferuji nade vše. Střelci hledají dobrodružství, mají rádi daleké cesty a tajemství života, o nichž si přinejmenším alespoň čtou – bývají velmi náruživými čtenáři. Proto jsou literatura, filozofie, politika či metafyzika obory pro ně jako stvořené. A mají střelci vůbec nějaké špatné povahové rysy? Jasně že mají, jsou umanutí, nadutí, nesnesitelně užvanění blázni a šílení samaritáni, ale jenom někdy.

Co milují: Pravdu.

Co nesnášejí: Pravdu (tu o sobě).

Jak pracují: Sebevědomě a profesionálně. A rozhodně ne na jednom místě. Představa celoživotního zaměstnání je pro střelce nudná a omezující. Vyhovuje jim změna, potřebují prostor pro pohyb mentální i fyzický. Střelci jsou vždy jednou nohou napřed, umožňuje jim to jejich všestranné nadání, schopnost využít změny. Také od nich nečekejte, že se budou věnovat výhradně zaměstnání, oni potřebují volnost a spoustu času pro další aktivity.

Vzorový hrdina: Robin Hood.

Zvláštní znamení: Vynikající chrup. Střelci většinou mají velké, rovné bílé zuby.

Dobrá rada pro střelce: Neříkejte co si doopravdy myslíte. Lidé vaši upřímnost neocení. Uvědomte si jednou provždy, že takt a diplomacie jsou vám cizí.

Dobra rada pro vás ostatní: Neposlouchejte je!

Kde se budete cítit dobře: jižní Francie, Dalmácie, Istrie, Provence, Toskánsko, z měst – Avignon, Lublaň, Budapešť, Kolín nad Rýnem.

Ideální šéf: Často vám vyhovuje Vodnář.

Ideální přítel: Sportovní Panny a Býci.

Ideální partner: Podnikavý typ, který nemá problémy cestovat, například Vodnář.

Kdo vás eroticky přitahuje: Mužům se líbí rozpustilé Ryby, ženám Kozorozi a Býci.

3 komentáře:

Vojta řekl(a)...

Já na takovýhle věci zásadně nevěřím.

Ale stejně, hádej, kdo je tvůj ideální šéf? Já:)

jakudo řekl(a)...

Tak já věřím jen těm dlouhodobým a takovým, co jsem tu vystavil.. Hlavně na mě tak z 90% sedí:)
Chtěl bys být mojm šéfem? Tak to se postav do fronty. Už se mi přihlásilo několik lidí...:D A ne děkuji, šéfa nepotřebuji, budu si svým šéfem:D

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.