neděle 14. září 2008

Poprvé na srazu, poprvé pořádným kabrioleťákem :)

Sice až na konec sezony, ale přeci, vydali jsme se s bráchem na sraz kabrioletů kousek od Berouna.
Jelikož jsme netušili co nás čeká, byli jsme plni očekávání a to se splnilo!
Do kempu jsme přijeli v pořadí jako 23. kabriolet, z čehož vyplívá, že tam bylo už docela hodně lidí:) Všichni seděli celkem spokojeně, pojíjejích různé, převážně alkoholické (burčák) nápoje:) Všichni se tak nějak bavili až kdo si vzal megafon a začal všechny zpovídat. Hlavní otázkou na každého bylo "jak jsi se dostal do Kabrioklubu". Každý kdo tam byl si jistě vzpomene i na dodatečnou otázky týkající se spaní a "s kým" :P
Dryhý den pro mě osobně začal víc než hrozně - 4°C - to je tak strašně hrozná zima a navíc když můj spacák není na takovou teplotu stavěný.....no hrůza. Nicméně během dopoledne se počasí trošku zlepšilo a něco málo po jedné hodině, kdy se vyjíždělo na spanilou jízdu už se dalo přebývat i v tričku s krátkým rukávem (v autě, při otevřené střeše to ale chtělo mikinu). Spanilá jízda měla něco okolo 50km a jelo více než 60 kabrioletů. Bylo to naprosto nádherné - pro mě a bráchy dokonalý zážitek, který jsme si naprosto maximálně užili!
Po spanilce se několik odvážlivců vydalo sjet asi 4 km řeky Berounky. Nevím, zda to byl zrovna nejvhodnější nápad, protože zima byla naprosto hrozná a teplota vody ještě horší. Také fakt, že neměli moc pádel poukazovalo na jisté problémy. Za několik hodin se začali postupně vracet naprosto promrzlí, ale naštěsí to teplý čaj či gulášek v hospodě spravil:)
Náš první zážitek z Kabriosrazu byl skvělý a těším se, až se dostaneme na další:)

Všechny fotky ZDE.

Žádné komentáře: