středa 18. července 2007

Jsme ve finále o kabriolet Hitrádia Vysočina...

Dnes se nám s brácehm povedlo zapojit do soutěže o kabriolet Hitrádia vysočina:) Jde o Saab 900S cabrio. Odpoledne jsme poslouchali rádio a co neslyšíme, že prý pojedou přes Okříšky směrem na Třebíč. Tak jsme se jim vydali naproti:) A povedlo se. Jelikož jsme museli čekat až v rádiu ohlásí start soutěže, následovali jsme je z Okříšek až do Třebíče, kde jsme je chytli na Spojovací ulici u Shellky.
Udělali jsme s brácehm rozhovor, nechali se vyfotit, vyzkoušeli auto a 17.srpna nám držte palce, protože budeme soutěžit v závěrečném finále! Jóóóóóóó!!!

Foto zde

sobota 7. července 2007

Rozlučková akce - nejlepší garden party, co jsem zažil:)

A je to tady - akce, na kterou jsem se strašně moc těšil! Rozlučková akce, před mojim odletem do Jižní Korei:)
Přátelé se začali sjíždět z různých koutů naší republiky už ve středu, což mě velice těšilo, protože jsem si svých přátel užíl mnohem víc;)
V pátek byla hlavní grilovačka. Postupně dojížděli všichni. Naštěstí počasí nebylo takové, jak hlásili rosničkáři a dalo se sedět venku:) Chvilku se hráli šipky, zahráli jsme si kroket (musím uznat, že kroket se základní sadou 4 holí a 4 koulí je zábava, ale hrát to s 10ti koulemi a holemi je zábava mnohem obrovštější:)). Bohužel se hra nedohrála, jelikož jsem udělal těsně před koncem hroznou chybu...zvolal jsem "KDO CHCE MASO?!". V tu ránu bylo po hře:D. Masa byl naštěstí dostatek a moje mamča (vynikající kuchařka) se ujala grilování. Od té doby se gril nezastavil;) Ať už to byly velké fláky masa, klobásy nebo takové malilinkaté párečky, nestalo se, že by se neudaly;) Třeba taková Inča, ta se do toho masa pustila s takovou vervou, až snědla 3 a byla radost na ni koukat, jak jí chutná Myslím, že se všichni docela dobře nadlábli:)
Někdy v podvečer jsme se Zdendem a Ondrem postavili malilinkatou skromnou aparaturu a všem jsme zahráli pár skladeb. Doufám, že až se za rok vrátím, tak budeme s k
apelou pokračovat!
Každopádně chci všem, kdo na této akci byli, moc poděkovat, protože to bylo něco naprosto dokonalého! Ani jsem neček
al, jak moc z toho budu nadšen. A příští rok, až se vátím, tak to zopakujem a všichni jste zase zváni!!!

A hlavně byla zábava:)

FOTKY