úterý 30. října 2007

Jak sme se zapletli s ČESKOU AMBASÁDOU :)

A je to tady. Museli jsme kontaktovat českou ambasádu...
...došlo nám totiž pivo:D

Tak to si dělám trošku srandu, jelikož pivo nepiju, ale ambasádu jsme skutečně kontaktovali. Ve čtvrtek bude v Ajou Univerzity mezinárodní den a my se rozhodli kontaktovat naši ambasádu z důvodu nějakých propagačních materiálů. Překvalpilo mě a velice potěšilo, že na můj mail mi došly hned 2 odpovědi z ambasády od paní Krupičkové a pana Čecha, kteří nám naprosto vyšli vstříc. Jen jsme se domluvili na datumu a bylo to. Dnes jsme zazvonili kdesi uprostřed Soulu na krásnou vilu u které vlála Česká vlajka a hned jsme byli pozváni dovnitř. Přišlo mi docela zvláštní slyšet pozdrav "Dobrý den". To jsem neslyšel už tak strašně dlouho...:)
Přivítala nás paní Krupičková a hned nám začala donášet spoustu propagačních materiálů, dokonce i CD, které budeme u našeho českého stánku pouštět a taky 10 lahví piva:D V podstatě bych mohl říct, že nám to snad zajistí nejvěší úspěšnost ze všech:D
Už jen uvařit tu česnečku a guláš a budeme připraveni reprezentovat Českou republiku naprosto dokonale;)

2 komentáře:

panMara řekl(a)...

Tak to by me zajimalo, co se v takovych propagacnich materialech pro jihokorejce pise a jak se nase republika reprezentuje ? :-) a jakou znacku piva Vám dali?

jakudo řekl(a)...

no reprezentuje se docela dobře. Hlavně je dobré, že Korejci o České republice ví. Bylo mi vysvětleno, že tady byl nějakej seriál, ve kterém se jedna epizoda odehrávala v Praze a bylo to velice romantické. Od té doby Korejci berou Prahu jako to nejromantičtější místo na světě.
Jaké pivo? Měli jsme Pilsner Urquel, Primátora a tmavý Brouček.

Největší zájem byl o to tmavé pivo:)