pondělí 8. října 2007

Gyeongju trip

Tak je to tady. Další výlet od mezinárodní kanceláře. Je blbé začínat nepozitivně, ale bohužel mě tento výlet moc nenadchl. Částečně si za to můžu i sám. Je to tím, že jsme na většině míst byli před několika dny, když jsme si dělali výlet po Jižní Korei.
Ale pár nových míst se našlo. Mezi nimi byla třeba svatá socha Budhy, která je zapsaná v Unescu stejně tak jako budhistický chrám BoolKookSa nebo AnApJi - králvská zahrada pro pořádání různých akcí. Výlet trval od soboty ráno do neděle večer. Nejlepší část celého výletu byl asi hotel a v něm naše párty. Koupilo se pár piv, několik lahví Soju, Coly, brambůrků a podobně a do 3 do rána jsme trávili čas u karaoke. Nikdy jsem si nemyslel, jaká to může být zábava. Spívat dohromady třeba mexické písně, které krom 2 Mexičanů nikdo neznal a přece všichni zpívali bylo fakt skvělý:)
V neděli mě velice potěšil zážitek, který se těžko popisuje. Na plánu byla návštěva pláže (kde jsem už také byl). Ta pláž samotná neí až tak zajímavá, jako to, co se na ní stalo. Náš spolužák Andrej (z Ruska, ze Sibiře) nikdy před tím neviděl moře a jeho cílem na tomto výletu právě toto moře bylo. Vůbec nebylo nějak teplo (spíš celkem chladněji), ale nadrej natáhl plavky a s naprosto úžasným nadšením se do toho moře vrhly. Potom pouze zkonstatoval, že je to skvělý a že je moře fakt slaný:) V ten moment byl Andrej ten nejšťastnější člověk pod sluncem...

Na obrázku je Andrej bezprostředně po výlezu z moře.

Nicméně ZDE jsou fotky, ale jelikož už jsme snad všude byl, tak těch fotek moc tentokrát není;)

4 komentáře:

Vojta řekl(a)...

Andreje chápu, moře je skvělý. Anapji vypadá v noci fakt dobře. já tam byl ve dne. Vůbec v noci mi přijde všechno lepší. Pulguksa je docela hezký klášter, ale těch dětí, co tam bylo. Něco neuvěřitelnýho:) Na karaoke nás lámal náš korejský řidič, ale nikdo nešel:)

jakudo řekl(a)...

to je fakt, v noci je asi všechno krásnější...
A na to karaoke jste fakt měli jít. My sme si taky prvně říkali, jaká je to blbost a kdo by na to asi tak šel... No a pak do 3 do rána nejlepší akce, kterou jsme tady měli;)

Vojta řekl(a)...

On je asi taky rozdíl tam jít s partou kamarádů, které znáš už dva měsíce. Nebo s partou lidí, kteří jsou dvakrát až třikrát starší než, znáš je čtyři dny a nemáte skoro nic společného. Já si užil v Kjongdžu na jedné travesty šou, zapojil mě do programu:)

jakudo řekl(a)...

Tak to máš určitě pravdu. V tom je dost podstatný rozdíl.
Travesti šou? Tak to mohlo být v Korei fakt dost dobrý:D